Salg til Private Politi Militær

International orders are welcome  Internationale Bestellungen sind willkommen


God service Personlig betjening Hurtig levering Sikker betaling Import/Export

Våben Købes:  Brugte Pistoler, Revolvere, Militær-historiske våben, Bajonetter, Sabler, samt militaria søges....                      Book tid til afhentning "Click & Collect"  - Afhentning af tilladelses krævede våben eller fremvisning af tilladelses krævende våben    Book HerSpørgsmål & Svar


Kunders ideerVil armory racks kunne bruges til Cal. 22 pistoler?

Ja, bøjlen måler Ca. 48mm, så en cal.22 og cal..25 passer også, så længe du fjerner den røde plastic hætte.Den røde beskyttelses hætte bruges fra cal.32 og opefter.                      

Hvis jeg fjerner den røde hætte, vil bøjlen da skade min pistols pibe?

Bøjlens spids er omhyggeligt blevet afrundet under den afsluttende proces. Det kombineret med en overflade af pulver coat finish gør at meterialet er blødere end din pistols pibe og det bør derfor ikke skade din pistol.
                          

Når man flytter eller bærer en fuldt lastet rack, rører våbene så hinanden?

Mindre kaliber pistoler som Cal. 22 har en tendens til ikke at bevæge sig så  meget på grund af den begrænsede plads mellem cylinderen og pibe. Større kalibre vil svaje med bevægelse, men de gør det i fællesskab, således at de har tendens til ikke at ramme hinanden.

Kan jeg bøje de enkelte bøjler og hæve eller sænke den monterede pistol hvis det er nødvendigt?

Ja,der kan være tilfælde, hvor pistoler hænger lavere end ønsket og magasinbrønnen eller skæfte rammer elementer i tilbehørsbakken. I så fald, skal du blot bøje den enkelte bøjle opad den ønskede højde.

Hvad er den anbefalede afstand mellem hylderne, når du bruger dine armory racks?

21cm er normalt den afstand som gør det muligt for dig at komme til dine våben uden af skulle fjerne stativerne, Det absolutte minimum afhænger af de enkeltde våben der anvendes. Den fulde højde af en 1911 på rack er Ca. 18cm høj. Dette tillader at bakken at blive sidende i racken, som ses på billedet. Hvis ikke bakken er i brug kan højden reduceres til Ca. 15,50cm.


Er bøjlerne til hver pistol pulverlakeret, og er der nogen yderligere beskyttelsesforanstaltninger jeg kan tage for at beskytte våbenets pibe?

Vi har udført omfattende tests og  afprøvning og har har konstateret at pulverlakering yder en tilstrækkelig beskyttelse af våben piber. Vi har dog forståelse for at nogle folk ønsker yderligere beskyttelse og tilbyder derfor et bruger add-on kit som består af et neopren overtræk til de bøjler  man ønsker at tilføre ekstra beskyttelse.

 

Armory Racks® tilbyder valgfri Neopren kRYMPEFLEX bøjle belægninger, som er Mil-Spec M23053 / 1 kompatibel. Neopren kRYMPEFLEX er almindeligt anvendt til applikationer i barske miljøforhold, der kræver en hård og fleksibel dækning. Det er resistens over for vand, opløsningsmidler og olier, og er meget modstandsdygtigt. Mil-Spec M23053 / 1 specifikationer til rådighed på anmodning.

 Sikring af Våben I Armory rack

Hej, Jeg bruger et af jeres 2stk's våben stativer og ønsker at dele et tip. Standarden kabellåsen, der følger med en del af de pistoler og geværer, passer perfekt på 2stk's våben stativet. Det passer perfekt rundt om håndtagene og genne aftrækker bøjlerne, og jeg tror det vil fungere lige så godt på de større modeller.

Mvh. Julius  
   

  


Jysk jagt & skytteudstyr
Markedsvej 46 - DK 9700 Brønderslev
E-mail: info@jjsu.dk - Tlf. (+45) 51911046
© All rights reserved - 2024
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk