Salg til Private Politi Militær

International orders are welcome  Internationale Bestellungen sind willkommen


God service Personlig betjening Hurtig levering Sikker betaling Import/Export

Obs! Pga af sommerferie, vil der ikke være mulighed for udlevering af tilladelseskrævende våben i juli.                    Våben Købes:  Brugte Pistoler, Revolvere, Militær-historiske våben, Bajonetter, Sabler, samt militaria søges....                      Book tid til afhentning "Click & Collect"  - Afhentning af tilladelses krævede våben eller fremvisning af tilladelses krævende våben    Book Her


Sælges: Bul Bullesteros Limited Edition 1/50 i 9mm

 

Her er muligheden for at eje noget ganske unikt. Bullesteros er resultatet af et tæt samarbejde imellem Bul Armory og den nu afdøde IPSC europa,- og verdensmester Jorgé Ballesteros. Man ville lave den optimale Open pistol, og overtalte Jorgé til at forlade Infiinity til fordel for Bul.

Resultatet blev denne kompromisløse pistol med stor kompensator, stålgreb og alskens tuningsdele der gør den ekstremt fladtskydende og pålidelig. Slæden er portet for hurtig repetering.

 

Den første udgave blev limiteret til 50 stk. Dette er nummer 30. Der kom kun 2 stk. til Danmark af specialudgaven. Specialudgaven udmærker sig bl.a. ved en højglanspoleret finish og slidstærk TiN coating af pibe og kompensator.

 

Der er monteret et Sig Sauer Romeo 3 Max sigte på den.

Der medfølger 5stk 20-skuds magasiner messing basepads

Der medfølger desuden original pelicase.

 

Den har været ejet af min kone og har skudt omkring 3000 skud. Nærmest ingen brugsspor.

 

Nypris for hele pakken er omkring 64.000,-

 

Har man ikke genladningstilladelse, eller har man ikke mod på at lave ammunition, der kan få det optimale ud af pistolen, tilbydes en skræddersyet ammunitionsløsning.

 

Pistolen kan beses i Aalborg.

 

Pris: 49.000,-


Andreas
Tlf. tlf:20640444
casull353@hotmail.com


Jysk jagt & skytteudstyr
Markedsvej 46 - DK 9700 Brønderslev
E-mail: info@jjsu.dk - Tlf. (+45) 51911046
© All rights reserved - 2024
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk